• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/ipekyolutur
  • https://twitter.com/ipekyolutur
  • https://www.instagram.com/ipekyolutur/

Anasayfa


     YENİ ISUZU NOVO LUX / AC

   
Araç Kapasitesi : 29+1
Firma : Sivas İPEKYOLU Turizm
Araç Özellikleri
29 Yolcu, 1 Sürücü, 1 Host/es Koltuğu Dijital Klima, Isıtma Sistemi, Buzdolabı, Mikrofon, Led Aydınlatma, Sessiz Motor, Yüksek Tavan, Çift Cam.
 Rezervasyon        Detaylar
 
 
Detaylar
Her koltukta emniyet kemeri mevcuttur. Camlar çift cam (ISICAM) olup mevsim şartları ne olursa olsun buharlaşmaya ve ısı kaybına neden olmamaktadır. Yarım otobüs zihniyetini yok eden yüksek tavan ile ISUZU NOVO konfor ve rahatlığın yanında ferahlığı aydınlığıda sizlere sunmaktadır.

Yenilikçi vizyonuyla küçük otobüs segmentinde her zaman ilklere imza atan  Anadolu Isuzu, uzun yıllar pazar liderliğini koruduğu 7 metre segmentini tümüyle yeniden tasarladı. Sektörde doğan yeni ihtiyaçları göz önüne alan Anadolu Isuzu mühendisleri, alt yapısından tasarımına yepyeni bir model için biraraya geldi  ve Isuzu Novo ailesini yarattılar.

Yeni Isuzu Novo, boyutları, altyapısı ve donanımı ile eski modellerden çok daha  farklı bir konumda. 29 koltuğa kadar çıkabilen değişik koltuk versiyonları ile  daha fazla yolcu taşıma kapasitesine sahip.  Büyüyen araç boyutları sayesinde kapı genişlikleri, iç yükseklik, koridor genişliği ve yolcu koltuğu diz genişliği mesafeleri de artan Novo Lux'de en geniş diz mesafesine ulaşıldı.  

Yeni Novo ailesindeki araçlar daha da güçlü. NOVO LUX modelinde Euro 5 emisyon standartında 155 beygirlik uzun ömürlü Isuzu motoru kullanılıyor

Donanım ve konfor olanakları açısından da gerek eski modelleri gerekse rakiplerini geride bırakan NOVO LUX  modellerinde sürücü torpido kliması, fan üflemeli sıcak hava kanallı kalorifer sistemi, uzaktan kumandalı ön kapılar, havalı sürücü koltuğu, şoför ünitesi üzeri kilitli dolap, hostes koltuğu, AM/FM CD çalarlı radyo, ön sis farıelektrik kontrollü yan aynalar ve hostes koltuğu standart ekipman olarak sunuluyor.

Güvenlik açısından da bir çok yenilik yapılan Novo ailesinin Novo Lux modelinde ABS ve ASR fren sistemi standart olarak sunulurken, günümüzde lüks binek araçlarda güvenlik açısından vazgeçilmez bir ekipman olan Immobiliser, tüm Novo serisi küçük otobüslerde standart.

Detaylı Bilgi için Tıklayın...
 
 
Araç talebiniz müşteri temsilcimize ulaştığında size geri dönüş sağlanacaktır.
Talebiniz doğrulandıktan sonra rezervasyon işleminiz gerçekleşecektir.
ARAÇ TALEP FORMU
Ad-Soyad
E-Mail
Telefon
GSM
İl
Adres
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Seyahat Güzergahı
Mesaj
 
 
 
   Kiralama sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.