• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/ipekyolutur
  • https://twitter.com/ipekyolutur
  • https://www.instagram.com/ipekyolutur/

Anasayfa


     OTOKAR SULTAN MEGA

   
Araç Kapasitesi : 35+1+1
Firma : Sivas İPEKYOLU Turizm
Araç Özellikleri
35Yolcu,1Sürücü 1Host/es, Vcd-Dvd-Mp3 Player, Mikrofon, Buzdolabı, Dijital Soğutma, Analog Isıtma Sistemi, Yüksek Tavan, Geniş Bagaj,220W PRİZ
 Rezervasyon        Detaylar
 
 
Detaylar

​​​35+1+1 kişilik yolcu kapasiteli SULTAN MEGA, yüksek motor gücü ve daha zengin aksesuarlarıyla dikkat çekiyor. Hem kullanıcısına hem de yolcularına yüksek güç ve konfor sunan SULTAN MEGA, özellikle uzun yolların sultanı. 180 BG motor gücü, 688 Nm'lik tork değeri ve üstün çekiş performansıyla SULTAN MEGA çok güçlü.

Modern tasarımlı torpidosu, gösterge paneli, ayarlanabilir ergonomik direksiyon sistemi, içeriden kumandalı ısıtmalı boynuz tipi aynaları ve havalı arka süspansiyonu ile sürücünün konforu düşünülürken, geriye yatabilen ve yana açılabilen rahat yolcu koltukları, yumuşak kadife kumaşı ve deri kafalıklı yolcu koltuk döşemesi, güçlü kliması, ferah iç alanı ve kesintisiz aydınlatma özelliği ve halı kaplaması ile yolcuların da keyifli yolculuk yapmalarını sağlar.

SULTAN MEGA özellikle turizm sektörü için özel donanımlar ile üretilmekte olup bu özellikler araç içerisinde standart olarak sunar. SULTAN MEGA, standart olarak sunulan LCD ekran ve DVD player, CD, MP3 player,buzdolabı, rehber (hostes) koltuğu ve mikrofon sistemi ile turizm sektörünün hizmetine hazırdır.

SULTAN MEGA’da düz ve geniş yolcu koridoru, geniş koltuk arası mesafesi ile yolcularınıza keyifli bir yolculuk sunarken, yüksek bagaj hacmi ile dikkatleri çeker.

SULTAN MEGA da güvenlik üst seviyededir. ABS fren sistemi, ön ve arka disk frenleri sayesinde güvenli frenleme imkanı sunulurken, sınıfının en geniş ön iz mesafesi ile yol tutuşu ve sürüş performansı arttırılmıştır. Tüm koltuklarında bulunan emniyet kemeriyle SULTAN MEGA, siz ve yolcularınıza daha fazla güvenlik sunar.

 
 
Araç talebiniz müşteri temsilcimize ulaştığında size geri dönüş sağlanacaktır.
Talebiniz doğrulandıktan sonra rezervasyon işleminiz gerçekleşecektir.
ARAÇ TALEP FORMU
Ad-Soyad
E-Mail
Telefon
GSM
İl
Adres
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Seyahat Güzergahı
Mesaj
 
 
 
   Kiralama sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.